WOS - Gerard van Dijk

Excelsior wint oefenpotje van profs Telstar

Excelsior Maassluis heeft de oefenwedstrijd tegen Telstar uit de Keuken Kampioen Divisie gewonnen.

Na 90 minuten voetballen stond er 2-1 op het scorebord van sportpark Dijkpolder. De doelpunten aan Maassluise kant werden in de eerste helft gemaakt door Gabri Urbanus (1-0) en in de tweede helft was Bram Wennekers (2-0) trefzeker. Een kwartier voor tijd bracht Telstar met de 2-1 van Tom Overtoom de spanning terug, maar uiteindelijk trok Excelsior aan het langste eind.

Afgelopen dinsdag eindigde de oefenwedstrijd tussen Excelsior en FC Rijnvogels in 0-0. Volgende week wacht het oefenduel tegen Sparta Rotterdam.

Excelsior Maassluis maakt zich op voor een nieuw seizoen in de tweede divisie. Vorig jaar maakte corona een abrupt einde aan de competitie. Excelsior had toen vijf wedstrijden gespeeld en vier punten behaald. De competitie (voortaan Jack's League geheten) begint op zaterdag 21 augustus. Tegenstander is dan IJsselmeervogels.