Archief
Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis versterkt zich met Darwin Heuvelman

Excelsior Maassluis heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Darwin Heuvelman.

De 20-jarige verdediger komt over van Jong NAC Breda, waar hij sinds afgelopen zomer onder contract stond. Daarvoor was hij actief bij Jong Sparta Rotterdam, een van de tegenstanders van Excelsior in de tweede divisie.

Heuvelman tekent in Maassluis voor één seizoen. "Ik denk dat de tweede divisie een uitstekend niveau is om mijzelf verder te ontwikkelen en dat Excelsior Maasluis de club is die het meest aansluit op mijn speelstijl en omgang. Persoonlijk hoop ik dit seizoen weer veel wedstrijden te spelen, maar dan zal ik eerst een basisplaats moeten zien te veroveren en mijzelf moeten laten zien", aldus de verdediger op de clubsite.

Joël Meijnckens naar MSV'71

Stadsgenoot MSV'71 maakte deze week de komst van Joël Meijnckens bekend. De 22-jarige aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Excelsior Maassluis, maar besloot vorig jaar zomer tijdelijk te stoppen met voetballen. Meijnckens werkt ook als model en kon zijn hobby en zijn onregelmatige werk, waarvoor hij ook naar het buitenland moet reizen, niet goed combineren.

MSV'71-trainer Paul van Loenen besloot in zijn zoektocht naar een nieuwe aanvaller toch een poging te wagen. "In een gesprek met hem heb ik mijn werksituatie duidelijk gemaakt. Hij accepteerde dat. Dat was voor mij de reden om akkoord te gaan en bij MSV'71 te gaan voetballen", zegt Meijnckens op de clubsite van de vierdeklasser.

Categorieen:
Nieuws Sport Maassluis