livestream Eyecons

Hoekse rugbyers verliezen in Haarlem

Rugbyclub The Hookers heeft vanmiddag de uitwedstrijd tegen RFC Haarlem verloren.

De thuisploeg speelde het overgrote deel van de ontmoeting op de helft van de Hoekenezen. Na 22 minuten in de eerste helft mocht Haarlem een strafschop nemen. De daarmee verkregen voorsprong leidde tot de ruststand van 3-0.

De tweede helft bracht aanvankelijk wat extra impulsen bij The Hookers, maar later werden de verhoudingen weer 'hersteld'. De wedstrijd leek af te koersen op een miniscore, totdat Haarlem kort voor tijd een try maakt. Inclusief de succesvolle conversie werd de eindstand op 10-0 bepaald.

Voorafgaand aan de wedstrijd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan commentator Vincent Grimbergen, die vorige week zaterdag tijdens de competitiewedstrijd in Hoek van Holland werd getroffen door een zware hersenbloeding, waaraan hij zondag overleed.