Handballers Quintus niet opgewassen tegen Limburgers

De handbalmannen van Quintus hebben in de HandbalNL League gisteravond verloren van Herpertz Bevo uit Panningen.

De Limburgers waren in Kwintsheul veel te sterk en gingen er met een 26-35 zege vandoor.

Bevo nam al vroeg afstand van Quintus. Na tien minuten stond het al 1-4 en die score werd steeds iets verder uitgebouwd. Bij rust stond er 10-18 op het scorebord. In de tweede helft kon de thuisploeg de schade enigszins beperken; de doelpuntenmarge werd niet veel meer vergroot. Met zes goals waren Alex Koop en Marc de Vreede topschutters aan Heulse kant.

Het resultaat van deze wedstrijd telt overigens niet mee voor de stand op de ranglijst. Quintus is namelijk pas in februari van dit jaar toegetreden tot de HandbalNL League, waarin door de vijf deelnemende ploegen al verschillende duels waren afgewerkt.

Vrouwen Quintus

De eredivisiedames van Quintus wisten hun tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie opnieuw te winnen. In de eerste helft was het stuivertje wisselen en na een half uur spelen stond dan ook 15-15 op het scorebord. Na rust kregen de dames uit Kwintsheul de overhand en werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Einduitslag: 29-25.