Leo de Jong

Zondagvoetbal: Den Hoorn en Westlandia spelen allebei gelijk

Een spannende wedstrijd tussen SV Den Hoorn en het Delftse DHC is uitgemond in een gelijkspel.

De mannen in rood en wit begonnen de wedstrijd sterk met twee doelpunten voorsprong binnen 10 minuten, maar al snel volgde een tegengoal van de Delftenaren, wat de stand op 2-1 bracht. En dat bleef de stand tot het einde van de eerste helft. Maar in de 58e minuut kwam DHC sterk terug en werd het 2-2. Uiteindelijk is dat ook de eindstand geworden.

Johan Voskamp

Bij de wedstrijd van Westlandia tegen DEM uit Beverwijk was het DEM dat het in de eerste helft voor het zeggen had, althans zo leek het, want in de 45e minuut maakte Steve van Kesteren voor Westlandia de gelijkmaker. In de tweede helft waren er wel kansen, maar van scoren kwam het niet meer, wat een eindstand van 1-1 geeft.