Piet Voskamp

VDL en Verburch gelijk in seizoensouverture

Op de eerste speeldag moesten VDL en Verburch in de derde klasse B samen, in een doelpuntrijk gelijkspel, de punten verdelen: 3-3.

Verburch opende de score vroeg, maar al snel kwam VDL langszij. De gasten namen al snel meer initiatief in de wedstrijd en namen na rust de leiding. Door de 1-3 leek de wedstrijd op slot te zitten. Toch bracht de thuisploeg, via een strafschop, de spanning terug. En uiteindelijk redde Verburch een punt in de slotfase.

Wedstrijd HVC'10 gestaakt door blessure tegenstander.

In de tweede klasse C is de eerste wedstrijd van HVC'10 tegen DSO gestaakt. In Hoek van Holland was de stand op dat moment 1-1. Een speler van DSO liep een gebroken rib op. De scheidsrechter legde eerst het duel tijdelijk stil in afwachting van een ambulance. Uiteindelijk staakte de leidsman de wedstrijd definitief.

Ruime overwinning voor Monster

SC Monster is met vertrouwen het nieuwe seizoen begonnen. De Monsternaren hadden met een 6-0 score geen kind aan Quick-Steps. Bij rust stonden er al vijf doelpunten op het bord en man van de wedstrijd was Stan van der Bos met drie doelpunten.

Tweede Divisie
Excelsior M. - Rijnsburgse Boys 2-2 (1-1)
Marius van Mil (2)
Vincent van den Berg pakt rode kaart

Hoofdklasse A
Rijsoord - FC 's-Gravenzande 0-3 (0-1)
Frank Broos (2, waarvan 1 strafschop), Yordi Klepke

Eerste klasse A
Forum Sport - SV Honselersdijk 3-0 (2-0)

VV Monnickendam - Velo 1-3 (0-0)
Joery Verbeek (3)

Tweede klasse C
DoCoS - RKVV Westlandia 1-1 (0-1)
Stefan Bron

HVC '10 - SV DSO Gestaakt in de 58ste minuut bij 1-1 stand door blessure bij DSO