Dennis van Schie

Excelsior Maassluis en ’s-Gravenzande winnen

Winst deze zaterdag voor regioploegen Excelsior Maassluis en FC 's-Gravenzande in hun tweede competitiewedstrijd.

FC 's-Gravenzande blijft na twee wedstrijden in de hoofdklasse A ongeslagen. Op eigen veld werd met 3-0 van Achilles'29 gewonnen. 's-Gravenzande kreeg al verscheidende kansen in de eerste helft, maar pas na rust werd Yuri Westhoff de man van de wedstrijd met drie doelpunten.

Eerste drie punten voor Excelsior Maassluis

Na een nederlaag tegen Katwijk (0-2) vorige week heeft Excelsior Maassluis zijn eerste overwinning geboekt in de Tweede Divisie. In Veenendaal wonnen de Maassluizers met 0-2. Een verdiende overwinning met veel kansen voor de ploeg uit Maassluis, waarbij Marius van Mil en Jeremy Moreno voor de doelpunten tekende.

Districtsbeker: MVV'27 geeft voorsprong weg in doelpuntenfestijn en wordt uitgeschakeld.

Het was een zure bekermiddag voor MVV'27. De Maaslanders verloren de laatste groepswedstrijd van Cabauw: 3-5. Twee keer stond MVV met twee doelpunten verschil voor. Totdat vlak voor rust de gasten uit Utrecht de verhoudingen volledig op zijn kop zetten en met 3-4 de rust ingingen. Na iets meer dan een uur gaf Cabauw MVV de genadeklap. Door de nederlaag ligt MVV'27, dat een punt nodig had, uit de districtsbeker.

GVVV - Excelsior Maassluis 0-2 (0-1)