Excelsior Maassluis onderuit in openingsduel, 's-Gravenzande wint nipt

Na ruim een half jaar speelden zaterdagmiddag Excelsior Maassluis en FC 's-Gravenzande voor het eerst weer een competitiewedstrijd. Beide ploegen hielden een andere gevoel over aan hun eerste krachtmeting.

In de tweede divisie verloor Excelsior Maassluis op eigen veld van Katwijk met 0-2. Het duel begon pas echt toen de Katwijkers na een half uur een strafschop benutten en vlak daarna ook het tweede doelpunt op het scorebord zetten. De ploeg uit Maassluis kon, ondanks een aantal kansen na rust, het tij niet keren.

's-Gravenzande geeft overwinning bijna weg

FC 's-Gravenzande is de competitie in de hoofdklasse A met een overwinning begonnen. In Vlaardingen werd Zwaluwen met 2-3 verslagen. Een effectief 's-Gravenzande stond bij rust al 0-2 voor en leek een kwartier voor tijd met een derde treffer de verdiende overwinning binnen te hebben. Toch maakte de thuisploeg uit Vlaardingen het spannend met twee doelpunten in de slotfase. Maar de drie punten gingen mee naar ’s-Gravenzande.

Yuri Westhoff geeft zijn visie over de wedstrijd

Districtsbeker: Derde nederlaag op rij voor Den Hoorn

Na twee zware nederlagen in KNVB-beker (SteDeCo 10-0) en de eerste wedstrijd van de districtsbeker tegen SVC’08 (1-5) verloor SV Den Hoorn vanmiddag opnieuw. In het tweede groepsduel was Voorschoten'97 met 3-0 te sterk. In de eerste helft had Den Hoorn niets in te brengen. Ondanks verbetering van het spel in de tweede helft is Den Hoorn nog niet uit de neerwaartse spiraal geraakt.