Oefenvoetbal: HVC'10 verslaat Honselersdijk, winst Maasdijk tegen Lyra

Voetbalclub HVC'10 heeft de eerste wedstrijd van deze oefencampagne gewonnen.

De tweedeklasser was met 3-0 te sterk voor streekgenoot Honselersdijk, dat een klasse hoger speelt. Mitchell Bouwhuis was namens de Hoekenezen twee keer trefzeker.

De andere streekderby, tussen Maasdijk en Lyra, werd met 2-1 gewonnen door de thuisclub. Die score werd overigens al in voor rust bereikt. Stef Bruinen scoorde in de eerste helft twee keer voor de Maasdijkse vierdeklasser.

Winst Quintus, Naaldwijk en 's-Gravenzande

Ook vierdeklasser Quintus en Naaldwijk, dat uitkomt in de derde klasse, wonnen hun oefenwedstrijd. Het Heulse Quintus was op het toernooi van PGS/Vogel in Den Haag met liefst 0-4 te sterk voor KSD/Marine.

Bij de wedstrijd Naaldwijk - RAS ging het lang gelijk op, uiteindelijk was het nieuwkomer Wouter van Alphen die in de slotfase de bevrijdende 1-0 maakte.

FC 's-Gravenzande, dat de voorgaande twee oefenduels verloor, was nu wel succesvol. Yuri Westhoff opende in de eerste helft de score tegen Spartaan'20, dat na rust op gelijke hoogte kwam. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Ardi Luijendijk de 2-1.