Archief
SignBiblio 2

SignBiblio 2

De Groot en Bakker keren terug bij Monster, viertal Honselersdijk naar Quintus

Voetballers Ruben de Groot en Rody Bakker keren komend seizoen terug op sportpark Polanen in Monster. Beide spelers waren in de jeugd actief bij het voormalige RKSVM en gaan nu aan de bak bij de inmiddels fusieclub Sportclub Monster in de derde klasse.

De Groot stapte in de jeugd over naar Westlandia en kwam uiteindelijk bij FC 's-Gravenzande terecht. Het afgelopen seizoen speelde hij met SV Honselersdijk in de eerste klasse B.

Zijn nieuwe teamgenoot stapte eveneens tijdens zijn jeugdjaren over naar een andere club. Eerst naar Sparta Rotterdam, later vertrok hij naar Westlandia. Door een knieblessure kwam hij de afgelopen jaargang weinig in actie bij de Naaldwijkse club.

Viertal Honselersdijk naar Quintus

Naast De Groot vertrekken er meer spelers bij SV Honselersdijk. Bryan de Brabander, Tim van der Meer, Dahley Le Duc en Angelo Zwirs maken de overstap naar 'buurman' Quintus in Kwintsheul, dat uitkomt in de vierde klasse. Voor Zwirs is het een terugkeer op het oude nest.

De selectie van Quintus wordt verder aangevuld met Dylan de Brabander, Jeffrey Vis, Daniƫl de Bruijn en Niels Zuiderwijk.