Henk Schaafsma

Westlandia geeft na rust voorsprong uit handen

Westlandia heeft zondag gelijk gespeeld tegen EVV uit Echt. Op sportpark de Hoge Bomen is het 2-2 geworden.

De Westlandianen begonnen zeer goed aan de wedstrijd. Al na acht minuten was het raak. Donovan de Groot maakte een solo langs de zijlijn en de bal kwam, in de rebound van een schot, terecht bij Mark van der Zalm. Hij knalde net buiten het strafschopgebied de bal binnen.

Het tweede doelpunt viel na een één tegen één situatie met de keeper. Melvin Vissers bleef kalm en prikte de 2-0 binnen. Maar na de rust kwam de ploeg uit Echt terug in de wedstrijd. Ook zij konden twee keer scoren. Het waren de Naaldwijkers niet gelukt om de wedstrijd op slot te gooien.

De wedstrijd tussen Dosko en SV Den Hoorn is geëindigd in 1 - 1. Het Hoornse doelpunt is net voor de rust gemaakt door Sem Remmerswaal.