Archief
archief WOS

archief WOS

Streep door sportwedstrijden wegens storm

Voetbalbond KNVB heeft alle voetbalwedstrijden van zondag afgelast vanwege de naderende storm. Na overleg met voetbalclubs, gemeenten en hulpdiensten kwam de conclusie dat de veiligheid van spelers en supporters niet gegarandeerd kan worden. Ook de wedstrijden van Westlandia en Den Hoorn in het amateurvoetbal gaan niet door.

Westlandia, nummer 12 in de derde divisie, zou het opnemen tegen koploper Oss'20. Den Hoorn werd verwacht bij Dosko in Bergen op Zoom. Komende week wordt bekeken wanneer de wedstrijden worden ingehaald.Ook handbalwedstrijden afgelast

Inmiddels gaat een aantal handbalwedstrijden ook niet door. In de eerste divisie dames gaat een streep door Venéco/Velo - Z.A.P. In de tweede divisie is het duel tussen Westlandia en United Breda afgelast. In de eerste divisie heren is de wedstrijd tussen Dios en Herpertz Bevo geannuleerd.

Nederland zet zich schrap voor storm Ciara. Vanaf zondagavond 19.00 uur is in Zuid-Holland code oranje van kracht vanwege zeer zware windstoten. Eerder op de dag kan het ook al flink tekeer gaan met harde wind en veel regen.

Categorieen:
Sport