Archief
Google Streetview 5

Google Streetview 5

Handballers Dios pakken belangrijke punten

In de eerste divisie behaalde bij de heren zowel Dios als Quintus 2 de volle buit. Op het zelfde niveau bij de dames pakte het reserveteam van Quintus eindelijk weer eens een punt.

Dios behaalde een knappe en benauwde zege op streekgenoot EHC. In de Ballonhal won de ploeg uit Midden-Delfland na een doelpuntrijke wedstrijd met 33-32. Voor Dios een belangrijke overwinning. Onderin verloren de onderste drie ploegen, waardoor het verschil met de eerste degradatieplaats opgelopen is naar tien punten. Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft Dios op eigen kracht nog één punt nodig om na een moeizaam seizoen definitief veilig te zijn.De reserves van Quintus behaalden eveneens een benauwde overwinning op AristonDef-Fire/Aristos. In de Eekhouthal won de thuisploeg met 30-29 en behaalde twee belangrijke punten in het ader van lijfsbehoud. De voorsprong op de eerste degradatieplaats bedraagt zes punten.

Dames

In de eerste divisie bij de dames behaalden de reserves van Quintus na vier nederlagen op rij eindelijk weer eens een punt. In de thuiswedstrijd tegen het Amsterdamse Westsite knokte Quintus naar een gelijkspel. Het werd 24-24. Met nog vijf speelronden te gaan heeft Quintus nog drie punten nodig om zich op eigen kracht veilig te spelen.

Alle Uitslagen:

Dames

Eerste divisie

HV Quintus 2 - Westsite 24-24

Hoofdklasse

Twist - WPK/Westlandia 2 26-19

Atomium'61 - Verburch 22-29

Heren

Eerste divisie

Dios - EHC 33-32

Wematrans/Quintus 2-Def-Fire/Aristos 30-29Tweede divisie

Hellas 3 - HV Quintus 3 30-31

Categorieen:
Midden Delfland Sport