Velo

Velo

Velo verslaat ook concurrent E&O

De handbaldames van Velo wonnen zondag voor de vierde keer op rij na de winterstop. Dat de ploeg zou winnen lag in de eerste driekwart van de wedstrijd niet voor de hand, toen voerde E&O de overhand. In de rust stond de stand gelijk: 11-11. Pas in het laatste kwart kwamen de Wateringers op voorsprong.

Velo had voor de winst evenveel punten als E&O. De ploegen stonden respectievelijk op nummer 12 en 10. Een gevaarlijke posities, want twee teams gaan degraderen. Met de winst neemt de ploeg uit Wateringen dus een beetje afstand van de degradatieplek.

De heren van Dios kwamen zondag tekort in de wedstrijd tegen Aalsmeer. Binnen twee minuten stond de ploeg uit Den Hoorn al op een 0-2 achterstand welke alleen maar opliep. Uiteindelijk werd de score 21-27. Topscoorder van de wedstrijd was Timo Blom, wie meer dan de helft van de doelpunten scoorde voor Dios.