SignBiblio

SignBiblio

Green Eagles verliest ook van Baros

De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdagavond ook hun tweede wedstrijd van 2020 verloren. In de eigen wethouder Smithal in Maassluis ging de ploeg van coach Ron den Hoedt met 53-70 onderuit tegen de Rotterdammers, nummer 4 in de promotiedivisie.

De thuisploeg kwam in het eerste kwart na zo'n drie minuten spelen op een 8-2 voorsprong, maar liet de gasten daarna terugkomen en met een 15-20 na de eerste tien minuten. De Maassluizers bleven tot aan de rust dicht bij de tegenstander (30-34 ruststand), maar daarna liepen de Rotterdammers uit. Na 38-53 stand in het derde kwart, werd het uiteindelijk dus 53-70.

Green Eagles staat momenteel met acht punten negende (van de twaalf) in de promotiedivisie.

Alle uitslagen:

Vrouwen

Promotiedivisie

Green Eagles - Baros 53-70 (30-34)

Mannen

Eerste klasse A

Red Stars 2 - Green Eagles 78-80 (36-40)

Een belangrijke overwinning van nummer 2 Green Eagles tegen de nummer 4 van de competitie. Volgende week staat de streekderby tegen Westland Stars op het programma.