Signbiblio 1

Basketbalsters Green Eagles winnen in de verlenging

De basketbalsters van Green Eagles hebben zondag hun wedstrijd tegen U.S. nipt gewonnen. In Amsterdam versloeg de ploeg uit Maassluis de tegenstander pas in de verlenging: 66-67.

De bezoekers begonnen de wedstrijd met zeven fitte speelsters en één zieke speelster als nood op de bank. Toch kwam de ploeg van trainer Ron den Hoedt snel op voorsprong en bleef het grotendeels aan de positieve stand van de score. Echt afstand nemen van de Amsterdammers lukte echter niet.

Met nog vijf minuten in de wedstrijd te gaan stond het 50-50 en volgden een zenuwslopende paar minuten. Daarin scoorden beide ploegen, waardoor het gelijk bleef en een verlenging moest volgen.

In die verlenging kwamen de Eagles op voorsprong, maar werd het met nog enkele seconden te gaan nog 66-66. Uit een vrije worp werd alsnog de overwinning gehaald.