Archief
Valto

Valto

Eric Geijtenbeek stopt als trainer bij CKV Valto

Trainer en coach Eric Geijtenbeek stopt aan het einde van dit seizoen bij korfbalvereniging CKV Valto in De Lier. Volgens de club heeft dit te maken met persoonlijke omstandigheden van Geijtenbeek.

Geijtenbeek zegt moeite te hebben met zijn vertrek: "Het is een pijnlijke beslissing geweest, omdat ik voor mijn gevoel nog niet klaar ben met het werken met deze jonge talentvolle groep en bij deze mooie ambitieuze club. Wie weet kruisen onze wegen weer in de toerkomst."

De trainer en coach is twee seizoenen aan de korfbalvereniging verbonden geweest. Onder zijn leiding is CKV Valto in de zaal gepromoveerd van de eerste klasse naar de overgangsklasse. Op het veld staat Valto derde in de overgangsklasse.

Bestuurslid Technische Zaken van Valto, Jan jaap Elenbaas, laat weten dat Valto Geijtenbeek dank verschuldigd is: "Met Eric zijn we een andere weg ingeslagen, naar meer volwassen korfbal. Iets dat we vanuit onze ambities graag zien. Hij heeft de jonge selectie daarmee op weg geholpen en samen hebben ze een nieuwe mijlpaal toegevoegd aan de historie van de club."

Elenbaas laat verder weten dat het de ambitie van de club is om "binnen de competities in de overgangsklasse bovenin mee te draaien en omhoog te blijven kijken." Valto is momenteel dan ook op zoek naar een nieuwe trainer/coach die daaraan een goede bijdrage kan leveren.

Categorieen:
De Lier Sport