Signbiblio

Signbiblio

Tweede overwinning Green Eagles in promotiedivisie

De basketbalsters van Green Eagles hebben voor het tweede weekend op rij een overwinning geboekt in de promotiedivise, het hoogste amateurniveau van Nederland. De ploeg van trainer Ron den Hoedt versloeg in de wethouder Smithal in Maassluis Grasshoppers met 72-40 en stijgt daarmee naar de achtste plek.

Green Eagles begon sterk en had de verdediging goed staan. Alle aanvallen werden goed uitgespeeld, waardoor het eerste kwart eindigde in 23-8. De ploeg uit Maassluis denderde ook in het tweede kwart door en had de wedstrijd bij rust (stand 40-15) al beslist.

De goede focus verdween echter in de tweede helft, maar de gasten uit Katwijk bleken niet bij machten het Green Eagles heel moeilijk te maken. De wedstrijd kabbelde zo door tot het einde.