Archief

Honselersdijk alsnog door in districtsbeker

Voetbalclub SV Honselersdijk is als laatste vereniging door naar de knock-outfase van de districtsbeker. Omdat eerder nog onduidelijk was wat er zou gebeuren met de gestaakte groepswedstrijd tegen HMSH, stond Honselersdijk in de wachtkamer. Nu blijkt dat die wedstrijd niet wordt uitgespeeld.

Het duel op sportpark De Strijphorst werd op 7 september na 75 minuten gestaakt vanwege hevige regenval. Het stond op dat moment 1-2, Honselersdijk speelde na een rode kaart van Ruben de Groot met een man minder.

De wedstrijd zou aanvankelijk op 17 september worden uitgespeeld, maar dat kon niet doorgaan, omdat een ander duel van HMSH - tegen Deltasport - ook was gestaakt. Deze keer vanwege vechtpartijen. HMSH mag door het onderzoek naar deze gebeurtenissen pas komend weekend weer voor het eerst in competitieverband spelen.

Uit berichten op Voetbal.nl blijkt dat beide gestaakte wedstrijden niet meetellen in de stand, waardoor Honselersdijk met drie punten uit twee duels op de tweede plek eindigt in de bekerpoule, achter Westlandia. Daarmee is Honselersdijk dus door naar de knock-outfase. De ploeg van trainer André Lourens speelt op woensdag 23 oktober tegen VOC uit Rotterdam.

Categorieen:
Honselersdijk Sport