Signbiblio 13

Den Hoorn verliest eerste oefenwedstrijd

Den Hoorn heeft zondagmiddag hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen verloren van Wilhelmus met 3-4. Het was de eerste wedstrijd met nieuwe trainer Thomas Duivenvoorden. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van s.v. Den Hoorn. Zowel Maurizio Marinacci als Tim de Kok scoorden op het thuisveld.

In de eerste helft liep de voorsprong van de Haagse ploeg uit tot 2-0. In de tweede helft kwam Den Hoorn terug, toen het al in de derde minuut een doelpunt maakte. Vervolgens maakte Wilhelmus de 3-1 waardoor de voorsprong groot bleef. Daarna een meevaller voor Den Hoorn, toen de Haagse club een eigen doelpunt maakte. Dat mocht niet baten want in de 71ste minuut was het Wilhelmus die de 4-2 maakte. Nog even was het in de slotfase spannend, in de 85ste minuut scoorde Den Hoorn nog eens. De eindstand werd zo 3-4 voor de ploeg uit Midden-Delfland.