Signbiblio 4

Maassluis speelt gelijk met Spijkenisse, Velo wint ruim van ODB

Excelsior Maassluis heeft zaterdagmiddag in een oefenwedstrijd gelijk gespeeld met 1-1 tegen v.v. Spijkenisse. De twee ploegen hielden de stand lang op 0-0, maar in de 73ste minuut scoorde Soufian Charraoui. Thuisploeg Spijkenisse maakte gelijk daarna de gelijkmakende 1-1.

Velo heeft in het I.M. Cees IJspelder-toernooi van Duno met 7-0 gewonnen van ODB. De ploeg ging de rust in met 2-0, na een doelpunt van Glenn van den Nieuwenhuijsen en een eigen goal van ODB, door Ferry Bierens. In de tweede helft werd er ook flink gescoord, Joery Verbeek maakte de 3-0. De 4-0 was wederom een eigen doelpunt van ODB. Het vijfde punt werd ingekopt door Van den Nieuwenhuijsen. Daarna werd er nog tweemaal gescoord door Dennis Blom, waardoor de eindstand 7-0 was.