Archief
YouTube stream Valto

YouTube stream Valto

Westlandse korfballers opnieuw tegen Oranje onder 17

Een selectie van de beste korfballers uit Westland neemt het komende maandag op tegen het Nederlands team voor spelers tot 17 jaar. Dat team, onder leiding van 's-Gravenzander Barry Schep, bereidt zich voor op het WK in Eindhoven. Daarvoor speelt het dus een oefenwedstrijd in de Westlandhal in 's-Gravenzande.

Het is de tweede keer dat Westlandse korfballers tegen Oranje onder 17 spelen. Vorig jaar was dat ook al het geval. Om 18.30 uur spelen de Westlandse junioren tegen de reserves van Oranje. Om 19.45 uur spelen de Westlandse senioren tegen het basisteam van Oranje.

De selecties:

Senioren:

Heren: Robbert van Essen, Matthijs Verbaan (Ondo), Tim Boekestijn (Dijkvogels); Frank de Rijcke, Laurens Verbaan, Thom Voskamp (Valto).

Dames: Tessa de Jong (Ondo), Judith Goedendorp (Avanti), Mirthe van Staalduinen (Fortuna), Richelle van Koppen (Dijkvogels), Maaike Ridder (Valto).

Junioren:

Heren: Timo Broekman, Wouter Wildschut (Ondo), Wesco van Weert (Fortuna), Rick van der Meijs (Dijkvogels); Martijn Dijkstra, Max Hulsebosch (Valto).

Dames: Merel Arensman (Ondo), Bente Voois (TOP), Nynke Riem (Die Haghe), Rhodee Vellekoop (Dijkvogels), Sheila Herbert, Vera Lagerwerf (Valto).