VV Naaldwijk

Naaldwijk verslaat Westlandia in gemankeerde 'finale' Westland Cup

Voetbalvereniging Naaldwijk heeft op de slotdag van de Flynth Westland Cup de zaterdagploeg van Westlandia verslagen. In wat eigenlijk de finale had moeten zijn, waren de witkielen met 3-0 te sterk voor de buurman. Toch was het aanvoerder Danny Bijl die namens Westlandia de beker omhoog hield.

Omdat FC 's-Gravenzande had afgezien van het spelen van de finale en in plaats daarvan voor het Haaglanden Voetbal Toernooi ging, werd Westlandia uitgeroepen tot winnaar. Gastheer Naaldwijk werd bereid gevonden om als vervanger de finale te spelen.

Voor Naaldwijk waren Frank Schipper (eerste helft), Sebastiaan van den Berg en Rashidi Gilkes trefzeker.

Laatste Velo (zo.) - Westlandia (zo.) eindigt gelijk

De laatste ontmoeting tussen zondagteams van Velo uit Wateringen en Westlandia eindigde in een gelijkspel. Als voorwedstrijd van het duel Westlandia-Naaldwijk speelden dezelfde teams die ook in 1998 in de finale stonden tegen elkaar. Waar Velo in 1998 nog 2-1 won, werd het nu - na een 1-1 ruststand - 2-2.

Omdat Velo na dit seizoen stopt met zondagvoetbal, is het waarschijnlijk de laatste keer dat de zondagteams van Velo en Westlandia elkaar troffen.