Effectief Excelsior Maassluis langs Spakenburg

In de tweede divisie heeft Excelsior Maassluis gewonnen. Voor de voetballers uit Maassluis werd het 2-0 in en tegen Spakenburg.

Spakenburg was in de eerste helft de bovenliggende partij met veel kansen, maar kon zichzelf niet belonen. Met het benutten van de doelpogingen bleek Excelsior Maassluis effectiever, want vlak na rust bracht Sekou Sylla de gasten op 0-1. Na de voorsprong kwam Excelsior Maassluis beter in de wedstrijd en een penalty van Daan Blij zette de eindstand van 0-2 op het scorebord.

FC 's-Gravenzande speelt gelijk in Amsterdam

In de hoofdklasse A heeft FC 's-Gravenzande een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Swift. Op sportpark Olympiaplein werd het 1-1. In Amsterdam-Zuid kreeg 's-Gravenzande in de eerste helft al een paar aardige kansen. Toen kwam de thuisploeg op slag van rust via een strafschop tegen de verwachting in op voorsprong. Na de pauze bleven de gasten de betere, maar benutten de kansen niet. Toch kreeg FC 's-Gravenzande tien minuten voor tijd de verdiende gelijkmaker door een vrije trap van Twan van Meerten. Die werd ingekopt door Frank Broos.

VDL boekt overwinning

VDL heeft in de derde klasse b het inhaalduel gewonnen van Duindorp. In Maassluis werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Spakenburg - Excelsior M 0-2 (0-0)