Archief
WOS Media

WOS Media

Paul de Graaf wordt hoofdtrainer Velo Badminton

De Wateringse badmintonvereniging Le Credit Sportif Velo heeft met ingang van het seizoen 2019/2020 Paul de Graaf aangesteld als hoofdtrainer. Voor De Graaf is het de eerste keer dat hij de verantwoordelijkheid krijgt over een team uit de landelijke eredivisie. Hij is bij Velo de opvolger van Ciraar Slaats, die na het lopende seizoen stopt.

De Graaf is geen onbekende binnen Velo. Zo was hij enkele weken geleden nog als toernooidirecteur verantwoordelijk voor de Victor Dutch International. In het verleden is hij ook jarenlang speler en scheidsrechter geweest bij de Wateringers. Nadat zelf actief spelen door fysieke ongemakken onmogelijk is geworden heeft hij zich toegelegd op het trainersvak.

De afgelopen jaren heeft De Graaf bij meerdere verenigingen uit de omgeving gewerkt. Momenteel is hij trainer bij zowel Onder Ons in Den Haag als DEO in Nootdorp. Ook heeft hij training gegeven aan de jeugd bij het Badminton Training Center in Delft.

Blijvers en vertrekkers

De technische commissie van Velo is druk bezig met de samenstelling van het eerste team voor het nieuwe seizoen. Jim Middelburg en Myke Halkema blijven in elk geval de club trouw. Alex Vlaar, Dorien Lups, Tamara van der Hoeven en Ralph Starren gaan Velo na dit seizoen verlaten.

Categorieen:
Wateringen Sport