Westlandia moeizaam langs OFC

In de Derde divisie heeft Westlandia een verrassende zege geboekt op OFC. Op sportpark de Hoge Bomen werd het 3-2 voor de groen-witte formatie.

Een zoutloze eerste helft eindige in het voordeel van Westlandia door een doelpunt van Remon van Bochoven. In de tweede helft moest OFC veder met tien man, nadat een speler aanmerking had op de leiding. Invaller Emre Bigli, net tien seconden in het veld, bracht de stand op 2-0. Tien minuten voor tijd zorgde Melvin Vissers voor de 3-0. De bezoekers uit Oostzaan kwamen in een tumultueuze slotfase, waar OFC met negen man eindigen en Westlandia met tien, terug naar 3-2, maar trok uiteindelijk aan het kortste eind.

Velo gelijk in doelpuntenfestijn

In de Eerste Klasse B heeft Velo in de uitwedstrijd gelijkgespeeld tegen Groeneweg. De hekkensluiter kwam al snel op 2-0 voorsprong en ging met 2-3 de rust in. In de Tweede helft werd het een ware flipperkast, waar eerst Groeneweg op 4-3 terugkwam en Velo veerkracht toonde door op 4-5 te komen. De Wateringse ploeg leek op weg naar de eerste overwinning in vijf maanden, maar in de slotfase drukte een dominant Groeneweg de 5-5 erdoor.