Signbiblio 3

Gehavend Green Eagles moeizaam langs DAS

De basketbalsters van Green Eagles hebben hun een-na-laatste laatste wedstrijd in de reguliere competitie moeizaam gewonnen. Uit bij DAS in Delft werd het 50-58.

De Maassluise ploeg begon gehavend aan het duel. Roos Jordans en Kelly Brugman waren de hele week ziek geweest en hadden, net als Suzanne van Driel, niet getraind. Willeke Bruins kon niet spelen door een vorige week opgelopen enkelblessure. Green Eagles schoot bovendien slecht, waardoor het eerste kwart werd afgesloten met een 14-8 achterstand. Die werd bij rust echter omgezet in voorsprong van 18-23. Beide ploegen bleven daarna moeite houden met scoren, maar voor Green Eagles kwam de overwinning nooit in gevaar.

Green Eagles staat tweede in de promotiedivisie en speelt volgende week thuis koploper Baros. Eerder dit seizoen won Green Eagles verrassend van deze ploeg.