Sportclub Monster boekt belangrijke zege

In de strijd om handhaving in de tweede klasse C heeft Sportclub Monster tegen HVC'10 goede zaken gedaan. Op sportpark Polanen werd het na een spannende partij 1-0 voor de Monsternaren.

SC Monster speelde een verrassend goede eerst helft tegen de ploeg uit Hoek van Holland. David de Ruiter bracht de thuisploeg vlak voor de rust op een verdiende voorsprong. Na de rust speelde HVC'10 een betere partij, maar mede door een rode kaart voor Kay van den Bos, kon het tiental zich niet meer herstellen.

Reeks KMD voorbij

Na zestien wedstrijden ongeslagen te zijn geweest heeft KMD vanmiddag in de derde klasse B op eigen veld verloren van MVV'27. In Wateringen wonnen de Maaslanders door doelpunten van Dennis Louter en Haysam Abdelaziz (2) met 1-3.

2e Divisie

Kozakken Boys - Excelsior Maassluis 0-2 (0-0)

David de Ruiter

Bijzonderheid: Kay van den Bos (HVC'10) ontving in de tweede helft een rode kaart

UVS - VELO 3-1 (0-1)