Lyra verliest van Naaldwijk en is koppositie weer kwijt

Een week na het heroveren van de koppositie hebben de voetballers van Lyra dure punten laten liggen tegen VV Naaldwijk. In de Lier werd het 1-2 voor de Naaldwijkers.

Lyra begon nog goed aan de wedstrijd en kwam na een half uur zelfs op voorsprong door Roy van der Sar, maar na de rust kwam Naaldwijk binnen vijf minuten op 1-2. Eerst scoorde Danny Niel in de 60ste minuut de gelijkmaker, waarna Sebastiaan van der Berg vanaf de strafschopstip de bezoekers op voorsprong zette. Lyra kon in de resterende 25 minuten de achterstand niet goedmaken. Door de overwinning van WV/Kranenburg zakt Lyra zelfs naar plek vier, want ook KMD (4-2 zege op Duindorp) en Schipluiden (2-3 bij Duno) hebben nu meer punten.

MVV'27 ruim langs Maasdijk

Op sportpark de Commandeur in Maasland heeft MVV'27 een ruime zege geboekt op VV Maasdijk: 5-1. De Maaslanders hadden vanaf het begin het initiatief. Dit werd voor rust al benut door Dennis Louter en Erik van Geest. In de tweede helft kwam MVV'27 door een blunder van de Maasdijkse keeper op 3-0 via Haysam Aredelaziz. In het laatste kwartier bracht Dennis Louter de stand op 4-0, deed Maasdijk iets terug via Kirill Slutsky en bracht Michael Berrevoets de stand in blessuretijd op 5-1.

Excelsior Maassluis boekt verdiende zege

Excelsior Maassluis heeft in de Tweede Divisie een overwinning geboekt op De Treffers uit Groesbeek. In de eerste helft hadden de Maassluizers de beste kansen, maar ze benutten dit pas in de tweede helft door doelpunten van Daan Blij en Tobias Kleijweg: het werd 2-0.

Excelsior Maassluis - De Treffers 2-0 (0-0)

Daan Blij, Tobias Kleijweg

Zwaluwen Vlaardingen - FC 's-Gravenzande 1-3 (0-1)

Frank Broos (2), Sander Koeleman

Bijzonderheid: 's-Gravenzande wint met negen man. Sander Koeleman en David Belic ontvangen rood.

De Meeuwen - Honselersdijk 2-3 (1-1)

Tom van Veen (2) Joey Valstar

Bijzonderheid: Doelman Boy Zuijderwijk krijgt in de tweede helft rood, nadat eerder ook de doelman van De Meeuwen van het veld werd gestuurd.

Westlandia - RVVH 0-6 (0-2)

HVC'10 - TAVV 2-2 (1-2)