Archieffoto

Archieffoto

HV Toernooi: 's-Gravenzande laat langs TAC'90

Hoofdklasser FC 's-Gravenzande heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de tweede ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Makkelijk ging dat niet tegen tweedeklasser TAC'90. De ploeg begon pas twintig minuten voor tijd - bij een 0-1 achterstand - met scoren.

Na een vrij saaie eerste helft openden de gasten uit Den Haag tien minuten na rust de score. Het duurde daarna tot de 72ste minuut voordat Frank Broos de gelijkmaker binnenschoot. Diezelfde Broos maakte drie minuten later ook de 2-1. Tien minuten voor tijd kwam de 3-1 van de schoen van invaller Yuri Westhoff.

Naast 's-Gravenzande plaatste ook Maasdijk zich voor de tweede ronde. De twee ploegen van Velo gingen in een uitwedstrijd onderuit, Lyra had zich eerder al teruggetrokken uit het toernooi.