Archief

Kijk vanavond live naar het Westlandse Sportgala

Wie zijn de beste sporters van 2018 in Westland? Dat wordt vanavond duidelijk in WestlandTheater De Naald bij de uitreiking van de Westlandse Sportprijzen. Vanavond zullen Jeroen Toet en Rob Veenman eindelijk de winnaars bekend gaan maken! En dat is voor het eerst ook live te zien op WOS TV en via de livestream op onze site. Natuurlijk kun je ook meeluisteren via WOS Radio.

In de volgende categorieën wordt een winnaar gekozen: Beste Sporttalent, Beste Sportman, Beste Sportvrouw, Beste Sportploeg, Beste G-sporter en sportvrijwilliger van het jaar.

Al enkele weken worden er verschillende afleveringen gemaakt in de aanloop naar de uitreiking van de Westlandse Sportprijzen. Tijdens de WOS Sport afleveringen zijn onze presentatoren alle genomineerde langsgegaan om ze persoonlijk met het nieuws en een mooie bos bloemen te verrassen.

Zo is Jeroen Toet langs gegaan bij genomineerd sporttalent Ruben Rolvink op Olympus '70 voor een lesje kogelstoten. Vanuit de studio op het sportcomplex van Quintus zijn de volgende genomineerden verrast: in de categorie beste Sportploeg de Quintus handbaldames, in de categorie Sporttalent Menno Huising en in de categorie beste G-team de Quintus rolstoelhandballers. Naast shorttrackster Lara van Ruijven is ook Kiki Bertens genomineerd voor de titel Sportvrouw van het jaar.

Niet alleen de sporttalenten krijgen prijzen. Er worden ook prijzen uitgereikt aan de vrijwilligers met een hart voor de vereniging. Voor het eerst zit er ook een duo bij de nominaties! Namelijk Annemarie de Wilde en Leontien Oosterhof van volleybalvereniging Monza. Zij runnen de gehele mini-afdeling met zijn tweeën. Onze presentator Stefan van Eijk is bij ze langs geweest.

In de derde aflevering van de Westlandse Sportprijzen afgelopen weekend werden de laatste genomineerden van dit jaar verrast. Jeroen Toet en Rob Veenman zijn samen op pad geweest met de Bloesbrodders om de Dijkvogels G2/G3 te verrassen met hun nominatie voor beste G-ploeg. In een tijdelijke TV-studio op het sportcomplex van Quintus zijn de volgende genomineerden verrast: judoka Coen van Winden, de voetballers van SV Honselersdijk en handbalster Yvette Broch.

Voor het eerst zal de WOS De Westlandse Sportprijzen live uitzenden op televisie (vanaf 20.00 uur), maar je kunt ook via WOS Radio live meeluisteren (vanaf 19.00 uur) naar het gala en luisteren naar alle interviews die er met de winnaars gehouden zullen worden na afloop van de show. Lukt het niet om via radio of televisie mee te kijken? Via de sociale media kanalen van de WOS kan je ook alles volgen.