SignBiblio

SignBiblio

Verlies voor Westlandia, VELO en Den Hoorn

De zondagvoetbalteams uit de regio hebben alle drie hun wedstrijden verloren. Het grootste verlies was voor het Wateringse VELO dat speelt in de eerste klasse B. De uitwedstrijd tegen BMT in Den Haag eindigde in 4-0.

Na een kwartier spelen nam BMT de overhand in de wedstrijd, wat leidde tot een eerste goal in de twintigste minuut. Daarna werd VELO enigszins gevaarlijk, maar kon geen kansen benutten. De Hagenaars deden dat wel, in de 36ste minuut werd het 2-0. Vier minuten in de tweede helft maakte BMT de 3-0 en kort daarna de 4-0. VELO probeerde nog te scoren, maar kon geen potten meer breken.

In dezelfde klasse speelde SV Den Hoorn tegen Spartaan'20 in Rotterdam. De eerste helft was rustig met kansen voor beide teams die niet benut werden. Na de rust verdedigde Den Hoorn niet goed, waardoor er voor Spartaan ruimte ontstond twee keer te scoren. De eindstand werd 2-0.

Westlandia, dat speelt in de derde divisie, verloor thuis van de nummer 1, TEC uit Tiel. Na vijf minuten kwamen de Tielenaren al op voorsprong, wat Westlandia in de war bracht. Er werd flink gepingeld, maar er ontstonden geen kansen voor de Westlanders. Het lukte TEC in de tweede helft gemakkelijk de 2-0 te maken, wat ook de eindscore werd.