SignBiblio 3

FC 's-Gravenzande van de mat gespeeld door koploper

Het hoofdklasse A-team van FC 's-Gravenzande heeft zaterdagmiddag verloren van RKAV Volendam. De wedstrijd in het Noord-Hollandse vissersdorpje eindigde in 4-0.

De Breeje Durpers gingen gretig van start, toch lukte het ze niet om de bal in de goal te krijgen. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar dat leidde pas tot spektakel in de laatste twee minuten voor de rust. Volendam scoorde in die 120 seconden twee keer. In de tweede helft leek 's-Gravenzande niet eens meer een poging doen om te winnen. In de 54ste minuut scoorde Volendam de 3-0 en in de 84ste minuut viel de 4-0, wat ook de eindstand werd. Door winst van Ter Leede Sassenheim en het eigen verlies zakt 's-Gravenzande van de tweede naar de derde plek.

Ook Naaldwijk verliest van koploper

Op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk speelde VV Naaldwijk in de derde klasse B tegen Wateringse Veld/Kranenburg. Na een half uur spelen kwam Wateringse Veld op voorsprong, vlak voor de rust maakten de Naaldwijkers gelijk. Lang leek het alsof dit ook de eindstand zou worden, maar Wateringse Veld wist in blessuretijd nog te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in 1-2.