Archief
Archieffoto Harry Noordhof

Archieffoto Harry Noordhof

Geblesseerde Alptekin (Excelsior M) stopt met voetballen

Hamit Alptekin stopt per direct met voetballen. De 28-jarige verdediger van Excelsior Maassluis is na ruim anderhalf jaar revalidatie nog altijd niet hersteld van een kruisbandblessure en heeft daardoor de motivatie verloren.

De Maassluizer raakte in de voorbereiding op vorig seizoen geblesseerd. Hij moest daardoor voor de tweede keer in enkele jaren tijd een kruisbandoperatie ondergaan. De verwachting was een revalidatieperiode van zo'n negen maanden, maar die duurt nu toch langer. "De motivatie om weer helemaal topfit te worden is op dit moment niet voldoende aanwezig", zegt hij op de clubwebsite. "Daarnaast heb ik het erg druk met mijn werk en ben ik ook nog vader van een jong gezin. Eerlijk is eerlijk, ik zie mijzelf op dit moment ook niet zomaar terugkomen op het niveau van de Tweede Divisie."

Voor zijn blessure was Alptekin regelmatig basisspeler bij de tricolores. Hij maakte als selectiespeler onder meer de kampioenschappen in de hoofd- en topklasse en het algeheel amateurkampioenschap mee.

Vincent van den Berg en Barry de Vreede

Excelsior Maassluis meldde vrijdag wel vrolijk nieuws met betrekking tot Vincent van den Berg en Barry de Vreede. Aanvaller Van den Berg blijft nog zeker twee seizoenen voetballen op sportpark Dijkpolder. De Vreede, assistent van hoofdtrainer Dogan Corneille, verlengde zijn contract met één jaar.

Categorieen:
Maassluis Sport