Archief
WOS Media 1

WOS Media 1

Westlands Elftal blijft, mogelijk minder 'grote' tegenstanders

Het Westlands Elftal, het team met de beste spelers uit onze regio, moet in stand worden gehouden. Dat lieten de voorzitters van de betrokken clubs maandagavond weten tijdens een overleg met voetbalfederatie FeVoWest.

Dit overleg werd gehouden, omdat de jongste duels van het Westlands Elftal verliesgevend waren voor FeVoWest. Afgelopen zomer, toen werd geoefend tegen eredivisionist Excelsior Rotterdam, viel het bezoekersaantal - de voornaamste bron van inkomsten - tegen. Dat terwijl de kosten voor het spelen tegen een betaald voetbalorganisatie hoog zijn. "Een bvo vraagt naast een vast bedrag onder andere ook veel gratis entreekaarten voor het kader en voor familie van de spelers", liet het bestuur van FeVoWest eerder al weten.

FeVoWest stelde maandag minder prioriteit te willen geven aan spelen tegen een eerste team van een bvo, maar ook te gaan kijken naar teams als Jong PSV en Jong Sparta. Ook wordt gekeken of een wedstrijd gecombineerd kan worden met andere activiteiten bij clubs in de regio, bijvoorbeeld het Oude Glorie Toernooi van FC 's-Gravenzande.

Categorieen:
's-Gravenzande Sport