Archief

Nomineren Maassluise sporters weer mogelijk

Sporters en sportploegen uit Maassluis kunnen weer voorgedragen worden voor het Maassluise Sportgala 2018. Er zijn prijzen te verdelen in de categorieën sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en sporttalent. Iedereen kan sporters en sportploegen nomineren tot en met 24 december. De uitreiking is op 15 februari volgend jaar in Theater Koningshof.

Er is wel een aantal voorwaarden verbonden aan de prijzen. Zo moet de sportman, sportvrouw of het sporttalent in Maassluis wonen, de (jeugd)sportploeg moet afkomstig zijn van een Maassluise vereniging en de voordracht moet schriftelijk worden gemotiveerd.

Voor sportploegen zijn er nog meer regels. Zo kan een jeugdteam alleen gehuldigd worden als het gaat om het hoogst spelende jeugdteam tot 18 jaar. En bij de senioren gaat het om het hoogst spelende team van een Maassluise verenging dat kampioen is geworden in 2018 van een competitie binnen een overkoepelende sportbond. Opgeven kan per mail op: sportgala.msr@gmail.com.

De winnaars van 2017 waren waterpoloster Sanne Keijzer (sporttalent), judoka Margit de Voogd (sportvrouw), bowler Xander van Mazijk (sportman), HSV Gophers meisjes onder 20 jaar (sportploeg), Excelsior jongens onder 17 jaar (jeugdsportploeg).

Tijdens het Sportgala wordt overigens voor de zevende keer de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van 500 euro uitgereikt aan de twee verenigingen met het beste sportstimuleringsplan.

Het sportgala wordt dit jaar gepresenteerd door WOS-presentatrice Fleur van Gelderen.

Categorieen:
Maassluis Sport