Signbiblio

Signbiblio

VELO pakt eerste punt, Westlandia en Den Hoorn winnen

Het zondagteam van voetbalclub VELO heeft in de thuiswedstrijd tegen Spartaan '20 zijn eerste competitiepunt kunnen pakken. Westlandia en Den Hoorn hadden een uitwedstrijd en brachten beide de drie punten mee naar huis.

Bij VELO hadden de gasten in het eerste kwartier van de wedstrijd al een duidelijk overwicht. Spartaan '20 bekroonde dat in de 18e minuut met een treffer (0-1). Na een goed half uur kon VELO enkele kansen creƫren en in de 37e minuut was het raak: 1-1 door Toufik El Hamdaoui. In de tweede helft bleven verdere doelpunten uit, waardoor VELO van de hatelijk nul op de ranglijst af is.

Groeneweg-Den Hoorn

De wedstrijd in Zevenhuizen van Groeneweg tegen Den Hoorn werd gekenmerkt door de straffe wind. Heel weinig passes kwamen goed aan. Dominique de la Cruz (Den Hoorn) moest halverwege de eerste helft geblesseerd naar de kant.

In de tweede speelde het voor Den Hoorn wat prettiger met de wind in de rug. Via een uithaal van invaller Sem Remmerswaal werd het kort na de rust 0-1 voor Den Hoorn. Een kwartier voor tijd werd door Groeneweg de gelijkmaker gescoord uit een counter. Maar vlak voor tijd kon Nick van den Bos heel Den Hoorn blij maken.

OSS '20-Westlandia

Een vreemde uitwedstrijd van Westlandia bij OSS'20. In de eerste helft was het opnieuw keeper Edgar Leerdam die met een reeks goede reddingen voor de Naaldwijkers de nul kon houden tegen de wat sterkere thuisploeg.

In de tweede helft kwamen de gouden vijf minuten van Westlandia-speler Giovalli Serbony. Hij maakte in recordtijd een hattrick, tussen de 55e en 60e minuut.

Wat een luxe ineens, die voorsprong van 0-3. Maar dan is er nog een half uur te spelen. Na een fout in de Naaldwijkse verdediging kon OSS'20 een tegendoelpunt maken en zeven minuten voor tijd viel de 2-3. Billen knijpen voor de Naaldwijkers, maar er kwam opluchting in de blessuretijd door een bevrijdende treffer van Can Memisoglu.