Archief
Beoogd voorzitter Ivo Peeters -foto WOS Media

Beoogd voorzitter Ivo Peeters -foto WOS Media

Maasdijk heeft nu toch kandidaat-voorzitter

Bij voetbalvereniging Maasdijk is toch een kandidaat-voorzitter gevonden. Het is de 42-jarige Ivo Peeters, die op 13 november tijdens de algemene ledenvergadering gekozen kan worden.

Eind september stuurde de club nog een brandbrief aan haar leden. Martien de Zeeuw is aftredend voorzitter en niet herkiesbaar. "We zijn met minimaal 25 mensen in gesprek geweest", werd de leden voorgehouden. De Zeeuw had in november vorig jaar al aangegeven dat hij het na zes jaar tijd vond om het stokje over te geven.

Het bestuur heeft daarna, op basis van een profielschets, gesproken met twaalf mensen die het 'prima zouden kunnen invullen'. "Niemand daarvan hapte toe", schreef De Zeeuw op de website van de vereniging. Daarna is ook met andere mensen gesproken, maar ook dat was zonder succes.

Toen was voor Peeters de tijd rijp om zijn vinger op te steken. Hij is geboren en getogen in Monster, waar hij zelf voetbalde bij RKSVM, Monster en tot slot Polanen. Vijftien jaar geleden verhuisde Peeters naar Maasdijk. Zijn twee dochters gingen anderhalf jaar geleden voetballen en zo raakte Peeters nauw bij 'Maasdijk' betrokken.

Westlandia

Komende maandag is de algemene ledenvergadering bij de Naaldwijkse voetbalclub Westlandia. Daar is voorzitter Geo van der Wilk wél herkiesbaar.