Twitter SV Den Hoorn

Den Hoorn gelukkigste in gelijkwaardig duel met CVV de Zwervers

Het eerste klasse B-team van SV Den Hoorn heeft zondagmiddag gewonnen van CVV de Zwervers uit Capelle aan den Ijssel. Op het eigen sportcomplex aan de Zuidhoornseweg versloegen de Hoorenaars de andere ploeg met 2-1.

In de eerste tien minuten moest er veel tijd vrijgemaakt worden voor blessures. Onder andere Den Hoorn-speler Bas Kupens, goed voor drie goals dit seizoen, werd van achteren aangetikt dusdanig aangetikt waardoor hij uiteindelijk gewisseld werd door Nick van den Bos. In de eerste helft van de wedstrijd hadden De Zwervers licht de overhand, toch was het Dominique da Cruz die voor Den Hoorn de 1-0 maakte in de blessuretijd van de eerste helft. Na de rust zette wedstrijd gelijkwaardig voort. In de 80ste minuut werd Da Cruz gewisseld met Tom Broek, die geen moment kreeg om te wennen maar direct de bal aan zijn voeten kreeg. Die bal speelde hij naar Nick van den Bos, die daarmee de 2-0 wist te maken. In de laatste minuut kregen De Zwervers nog een penalty en die werd benut, waardoor de wedstrijd eindigde in 2-1.

VOC - VELO

In Rotterdam is het eerste klasse B-team van VELO onderuit gegaan tegen VOC. Op sportpark Hazelerweg probeerden de mannen uit Wateringen de Rotterdammers te verslaan. VELO begon sterk, maar kon de gecreƫerde kansen niet benutten. In de 36ste minuut kwam het eerste tegengoal van VOC, Koevermans wist de 0-1 te maken. Na de rust bleef VOC sterker en maakte nog twee doelpunten. VELO bepaalde in de 73ste minuut de eindstand. Tonny van den Ijsselscoorde uiteindelijk de 3-1. Het is de vijfde nederlaag voor VELO op rij.