Eerste punten Quintus 2 in handbal-eredivisie

Het tweede team van Wematrans/Quintus heeft de eerste punten in de eredivisie binnen. De handballers versloegen dinsdagavond het Amsterdamse Aristos in een inhaalwedstrijd met 28-18. De wedstrijd in Kwintsheul stond vorige week al op het programma, maar werd toen al na vijf minuten gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter.

Aristos maakte de eerste twee doelpunten van de wedstrijd en kwam zelfs op een 7-4 voorsprong. De Westlandse promovendus kwam echter tot 8-8 gelijk en nam daarna het heft in handen. Zo konden de ploegen halverwege de kleedkamers opzoeken bij een 15-11 stand.

Na rust was Quintus duidelijk sterker en liepen de Heulenaars snel uit naar 20-15 en zelfs 26-17. Bij het laatste fluitsignaal stond er dus met 28-18 een eindstand met een marge van tien doelpunten op het scorebord.