Stefan van Eijk

Westlandia speelt Quick van de mat met 5-0

Het derde divisieteam van Westlandia heeft zondag een ruime zege behaald tegen Quick uit Den Haag. De wedstrijd op Sportpark de Hoge Bomen eindigde in 5-0.

Vanaf het begin was duidelijk dat Westlandia de sterkste in de wedstrijd was. Het was Giovialli Serbony die in de 18e minuut het eerste doelpunt scoorde. Een paar minuten later kreeg Brandon Tichem de bal makkelijk langs de keeper van Quick waardoor hij in de 25ste minuut de 2-0 maakte. Na de rust bleef Westlandia sterker dan het Haagse team, maar doelpunten lieten op zich wachten tot Desley Bransen het veld in komt voor Steve van Kesteren in de 74ste minuut. In de 75ste minuut schoot Bransen de 3-0 binnen. Vijf minuten later weet Serbony zijn tweede goal te maken door een voorzet van Nigel Nwanko goed af te maken. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Can Memisoglu.