WOS Media

WOS Media

Westlandia verliest met 0-3 van eredivisionist VVV

Voetbalclub Westlandia is uitgeschakeld in de eerste ronde van het landelijke bekertoernooi van de KNVB. Op eigen terrein verloren de Naaldwijkers dinsdagavond met 0-3 van eredivisionist VVV uit Venlo. Het duel trok naar schatting rond de 1.500 bezoekers.

In de eerste helft konden de groen-witten ruim 25 minuten stand houden, al ging dat in toenemende mate gepaard met kunst- en vliegwerk. De 0-1 voor de Venlonaren zou tevens de ruststand worden, mede doordat Westlandia-doelman Edgar Leerdam "als een tijger stond te keepen".

Na de rust bleef Westlandia nog 12 minuten overeind, waarna vrij kort achter elkaar de 0-2 en de 0-3 vielen. Toch konden de Westlandianen bij een dergelijke eindstand met opgeheven hoofd richting de kleedkamer.