-Twitter Westlandia

Westlandia opnieuw hard onderuit

Het Derde Divisie-team van Westlandia heeft zondagmiddag ook hun derde competitiewedstrijd verloren. In Heemskerk verloor de club met 4-0 van ADO'20.

De Westlanders hadden het zwaar in Noord-Holland. De eerste helft verliep moeizaam; ADO'20 wist twee keer te scoren terwijl Westlandia achterbleef. Na de rust stoomde ADO'20 door. In de 61ste minuut werd door de Heemskerkers de 3-0 binnen getikt. Een paar minuten later zorgde Westlandia al voor de uiteindelijke eindstand. Melvin Vissers schoot in de 65ste minuut een voorzet van ADO'20 in eigen doel, waardoor de score op 4-0 kwam. Het verlies van de Westlanders werd in de 75ste minuut helemaal compleet door een rode kaart voor Mitchel Jacobs. Hij probeerde de bal te raken, maar raakte een tegenstander en moest daarom het veld verlaten.

Bekervoetbal

SV Den Hoorn speelde zondagmiddag een regioderby tegen DVV Delft in de bekercompetitie. De wedstrijd in Delft werd met 2-4 gewonnen door Den Hoorn.