Pixabay

Pixabay

Westlandia ook onderuit tegen EVV

Westlandia heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Het Derde divisieteam van de club ging zondagmiddag op eigen veld in Naaldwijk met 2-1 onderuit tegen EVV uit Echt (Limburg).

De eerste twintig minuten van de wedstrijd speelde Westlandia sterk, de club kreeg zeker twee goalkansen. Driemaal is scheepsrecht, want de derde mogelijkheid om te scoren werd wel benut. In de 18e minuut wist Mark van der Zalm een perfect uitgespeelde counter af te maken en zo de 1-0 te maken. Voor de rust maakte EVV nog de gelijkmaker door rommelige verdediging van de Westlandse club.

In de tweede helft kreeg Westlandia vrijwel geen kansen meer. Twee minuten voor tijd haalde EVV de overwinning binnen. Doelman van Westlandia Leerdam wist een schot van EVV te keren, maar de rebound daarvan werd door de Limburgse club binnen geknald, waardoor de stand op 2-1 werd gezet.

Het is geen goed begin van het seizoen voor Westlandia. Vorige week verloor het team van promovendus GOES. "Een dramatische start van het seizoen", aldus de club op Twitter.