Danny Ploegaert

Westlandia wint oefenduel tegen Excelsior Maassluis

De oefenwedstrijd tussen Westlandia-zondag en Excelsior Maassluis is zaterdagavond met 2-0 gewonnen door de Naaldwijkers.

Het eerste doelpunt viel pas in de 65e minuut en was te danken aan de scherpte van Westlandiaan Melvin Vissers. Hij verschalkte de Maassluise keeper Jean Paul van Leeuwen met een afstandsschot. Later maakte Adnan Bajic, op aangeven van Brandon Tichem, de 2-0.

Jong Excelsior Maassluis heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. In Hoek van Holland werd het eerste elftal van HVC'10 met 1-3 verslagen. Goals Jong Excelsior: Mo Taibi 0-1, Guylain Gillet 0-2 en Redouan Omar Ouali 1-3. Goal HVC'10: Joël da Veiga Martins (1-2, uit een strafschop).

De oefenwedstrijd HBS - FC 's Gravenzande werd met 2-1 gewonnen door de Hagenaars. Na een klein kwartier spelen bracht Donovan de Groot HBS op voorsprong. Bij de rust stond nog immer de 1-0 op het bord. In de 57e minuut werd de gelijkmaker gescoord door Yuri Westhoff. Acht minuten later strafte HBs-speler Tidde Tromp 'onnodig balverlies' bij 's-Gravenzande af. Hij bracht de (eind)stand op 2-1.