Twitter VV Naaldwijk

Zaterdag opnieuw: Westlandia (zon.) - FC 's-Gravenzande

De finale van de Flynth Westland Cup gaat komende zaterdag tussen FC 's-Gravenzande en Westlandia (zon.). Dit betekent een herhaling van de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi van afgelopen zaterdag in Wateringen. Woensdagavond plaatste FC 's-Gravenzande zich als tweede finalist door met 5-0 van VELO (zat.) te winnen.

Op het complex van VV Naaldwijk maakte FC 's-Gravenzande in de laatste tien minuten van de eerste helft drie goals. Rick Boers maakte de 1-0 in de 37e minuut. Vervolgens scoorde Roel Stoffels en op slag van rust maakte Niels Vonk de 3-0.

Na rust duurde het vrij lang voordat er weer een doelpunt viel. Als laatste invaller voor FC 's-Gravenzande trok keeper Danny Koning een 'veldshirt' aan en ging hij in de spits spelen. Koning zorgde in de 81e minuut voor de 4-0, waarna Roel Stoffels voor de eindstand zorgde: 5-0.

De finale van de Flynth Westland Cup wordt komende zaterdag om 17.00 uur gespeeld, eveneens op het terrein van VV Naaldwijk.