Archief

Veldkorfbal: Valto blijft in de Overgangsklasse

De laatste beslissing voor de regioclubs viel op de laatste speeldag. Valto wist zich op de laatste speeldag te handhaven in de Overgangsklasse. De overige regioploegen waren reeds klaar.

Overgangsklasse B

Na een spannende competitie, waarin de verschillen klein waren, is het Valto op de laatste speeldag gelukt om zich te handhaven. De Lierse ploeg moest winnen in en tegen Nieuwerkerk en greep deze kans. Valto won met 15-12. De ploeg was wel afhankelijk van KVS/ Maritiem, dat moest verliezen. Dit gebeurde ook in de uitbeurt bij Swift.

Eerste klasse E

ONDO heeft het seizoen afgesloten met de achtste nederlaag van het seizoen. Het gebeurde op het Juliana sportpark. Roda bleek met 24-19 te sterk voor de thuisploeg.

Tweede klasse G

CKC Maassluis heeft met een overwinning afscheid genomen van de tweede klasse. Op het Wipperspark won de thuisploeg met 29-17 van Weidevogels, dat tot opluchting Korbatjo zag verliezen waardoor het in de tweede klasse bleef.

Tweede klasse H

De laatste thuiswedstrijd van het seizoen leverde voor ODO een overwinning op. De Maaslandse formatie won met 21-12 van DVS'69. Bij ODO was het voorafgaand aan dit duel feest, want de reserves hadden de reserves van DVS'69 verslagen met 16-12, waardoor de Maaslandse ploeg behouden bleef voor reserve tweede klasse.

Derde klasse J

Dijkvogels heeft een goede generale gehad in aanloop naar de promotiewedstrijd tegen VIOS. Op eigen veld won Dijkvogels van nummer drie Ventura Sport. Het werd een 23-21 overwinning.



Categorieen:
Maasland Maassluis Sport