Handbal dames: selectieteams Quintus winnen

Quintus speelde de nederlaag tegen Dalfsen weg tegen E&O en won ruim. De reserves van Quintus lieten BEVO kansloos.

Na de nederlaag tegen Dalfsen volgde voor Virto/Quintus de ontmoeting met hekkensluiter Misker/E&O. In Emmen genoot het publiek van veel doelpunten van beide ploegen. De wedstrijd eindigde in een 37-28 overwinning voor de Heulse ploeg. De ruststand was eveneens in het voordeel van Quintus: 17-9. Op de ranglijst blijft Quintus derde.

De reserves van Virto/Quintus won in de Eekhouthal simpel afgerekend met Herpertz/BEVO. De Limburgse ploeg moet punten sprokkelen om degradatie te voorkomen. De huidige nummer elf kwam er tegen de Heulse ploeg niet aan te pas. Na de eerste helft leidde de thuisploeg met 20-8. Na de tweede helft stond een 37-18 overwinning op het scorebord.