Archief
Rolf van Koppen

Rolf van Koppen

Genomineerden sportvrijwilligersprijs bekend

Ook dit jaar wordt tijdens het Westlands Sportgala de prijs voor 'Rabo Sportvrijwilliger van het jaar' uitgereikt. Jan Middendorp (KMD), Mirjan den Drijver (ZV Westland) en Trudie van Giessen (SV Honselersdijk) zijn voor deze prijs genomineerd.

Middendorp is een drijvende kracht binnen de Wateringse voetbalvereniging KMD. Hij is 25 jaar lang actief binnen de club, waarvan hij vijftien jaar bestuurslid Algemene Zaken is. Hij is tevens actief in verschillende functies binnen de ICT-, Bar- en Keuken-commissie. Zo werkt hij onder meer de standen, uitslagen en kleedkamerindeling bij op de website en is hij de inkoper van de vereniging.

Den Drijver is binnen Zwemvereniging Westland verantwoordelijk voor de PR van de vereniging. Daarnaast zorgt ze ook voor de werving van nieuwe leden en verzorgt ze een violenverkoopactie voor een gezamenlijk funkamp voor de jeugd.

Binnen SV Honselersdijk is Van Giessen al jarenlang vrijwilligster. Zij is met ziel en zaligheid betrokken bij de jeugd van de club en houdt zich bezig met allerlei activiteiten. Ook staat ze haar mannetje met de wat minder leuke gesprekken op de club als hoofd van het coördinatoren orgaan.

Het publiek kan stemmen via westlandsesportprijzen.nl. Stemmen kan tussen 17 januari en 24 januari. Vanaf komende woensdag is in het programma WOS Sport op WOS TV te zien hoe presentator Stefan van Eijk de drie genomineerden heeft verrast met hun nominatie.De uitreiking van de Westlandse sportprijzen is op donderdag 25 januari in WestlandTheater De Naald.