Archief
Google Streetview 1

Google Streetview 1

Zaalhandbal heren: teams Quintus blijven goed presteren; DIOS haakt af

De reserves van Quintus blijven mede-koploper in de eerste divisie dankzij een eenvoudige overwinning. DIOS moet voorlopig afhaken na het verlies tegen een mede-koploper. Het derde team van Quintus won weer en hijgt de koplopers in de nek.

Eerste divisie

De strijd om de bovenste plaats gaat vooralsnog tussen de reserves van Wematrans/Quintus en de reserves van Kras/Volendam. Beide ploegen hebben twee punten voorsprong op het derde team van Fiqas/Aalsmeer en drie punten op WHC. DIOS lijkt af te haken na de nederlaag tegen Volendam. De ploeg uit Midden-Delfland heeft nu zes punten achterstand op de twee koplopers. DIOS zal zich moeten gaan concentreren voor een plaats in de nacompetitie.

Quintus ging op bezoek bij Snelwiek in Rotterdam. De Heulse ploeg was duidelijk te sterkste en leidde halverwege de wedstrijd al met 16-12. Na de pauze wist de Heulse ploeg de marge te vergroten en won de wedstrijd met 35-22. Kevin Landsweer trof acht keer doel, waaronder drie strafworpen.

DIOS ontving in de Ballonhal Volendam en moest erkennen dat de bezoekers te sterk waren. De ploeg uit Midden-Delfland verloor met 29-22 en zijn terug te vinden op plaats vijf.

Tweede divisie B

Het derde team van Quintus nam het in de eigen Eekhouthal op tegen Oliveo. Het verschil tussen beide ploegen was voorafgaand aan de wedstrijd drie punten in het voordeel van Quintus. De Heulse ploeg bleef voor de zevende keer ongeslagen en won met 33-28. Quintus staat derde op de ranglijst en heeft vier punten voorsprong op de nummer vier. Sterker nog, de ploeg staat één punt achter de koplopers GHV en HVV'70.

Categorieen:
Midden Delfland Sport